Pitkän linjan multisporttaaja kuvaa varmasti hyvin Tommi Putkuria. Putkuri on Suomen seikkailu-urheilu liiton hallituksen jäsen, ja SM-sarjankin osakilpailuna oleva, Turku City Adventuren ratamestari.

”Olen ollut seikkailu-urheilussa mukana vuodesta 2000. Heti ensi puraisun jälkeen ihastuin lajiin. Monipuolisuus, luontoliikunta ja joukkuetoiminta haastavat aina uudestaan.” kertoo Tommi.

Turku City Adventure on SM-sarjan kolmas osakilpailu kesäkuussa >>>>

Tommi Putkurilla on yli 20 vuoden kokemus seikkailu-urheilusta.

Kokemus ja kisajärjestäjän näkemys tukena hallitustyössä

Tommi on kisannut monissa legendaarisissa suomalaisissa, kansainvälisestikin menestyneissä seikkailu-urheilujoukkueissa, kuten Team Karhukopiossa, Nokia Adventuressa, Team Finlandissa ja Omjakonissa. Näissä hän on päässyt kisaamaan monien lajijin entisten ja nykyisten huippujen kanssa yhdessä. Uusimpana Putkuri on nyt Bull Adventure Teamin kapteeni.

Hallituksessa Putkuri haluaa ajaa lajin yleistä etua hallituksen tavoitteiden mukaisesti. Hän haluaa tuoda myös seikkailu-urheiluliiton toimintaan erityisesti kilpailijoiden näkökulmaa, ja myös kisajärjestäjien näkemyksen osaksi päätöksentekoa. Aktiivisesti kisaavana, joukkuetta pyörittävänä ja treenaavana Tommi tuntee tyypillistä riittämättömyyttä liiton tehtävissä. Kokonaisen lajiliiton perustaminen vaatii vapaaehtoisia tunteja, ja etenkin perustamisvaiheessa työtä on paljon. Tommi on keskittynyt jäsenhankintaan ja kontaktoimaan kisajärjestäjiä tulemaan mukaan toimintaan.

Mikä on Suomen seikkailu-urheiluliitto >>>